Kvällsnöjet!

6/13/2008 09:58:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Sitter och väntar på att Olivia ska somna så jag får gå ut och ta stallet. Den nya kvällstraditionen är att övertyga en trött liten tjej om att det faktiskt är OK att sova.. hon kämpar och kämpar för att hålla sig vaken och den här proceduren kan ta timmar. Hoppas det går över snabbt. Det är förvisso inte VARJE kväll, men typ varannan.

Vi har ju varit på grillfesten ikväll och det var lika trevligt som vanligt. Vad stora dom är nu, barna. Springer runt och leker - fortfarande mer med sig själva än med varandra men det blir mer och mer. Olivia är så stillsam då hon träffar andra bara, en helt annan tjej än vildingen här hemma! Hon sitter mest stilla och betraktar de andra... Men hon promenerade på plankgolvet och ute på gräset och det gick ju bra det också.

Johan har beredskap så han är givetvis inte hemma, det brukar ju bli som det blir. Hoppas verkligen inte att Pion tänker gå och föla då han är borta (med tanke på moraliskt stöd och barnvaktsfrågan...). Förhoppningsvis blir det bara en snabbis ikväll i alla fall - har inte kollat statusen hos hästen ännu men i hagen ser hon cool ut i alla fall. Hon verkar lite hungrig däremot så jag hoppas få gå ut strax.

Sex stycken kycklingar har jag räknat in nu, såg ut att vara någon fler på väg.

Nu blev det tyst i barnkammaren så nu ska jag kolla läget och smyga ut en stund.

 

P.S.

Kakan blev faktiskt OK trots allt. Fick bara göra om botten en gång.

D.S.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers