.torsdag

2/17/2011 11:47:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

En helt vanlig dag.

Provar mina glasögon som jag aldrig använder bara för att slippa bråka med Svante om dem. Ser skitdåligt med dem, i alla fall på lite håll.

Hedvig är inne i huset och smyger. Äventyr för en liten kisse. Och så har vi så gott te.



Den här tösen ba äter och sover liksom.



Fast i natt när jag skulle sova fick jag först ägna 20 minuter åt att övertala Tyra. Före det hade vi ägnat flera timmar åt att få Olivia att somna om. Hon har börjat drömma mardrömmar och vill inte sova när hon vaknat av dem, stackarn. Hör nog till åldern, och säkert kom det nu då det händer mycket nytt här hemma...

Johan hämtar barnen från dagis nu. Anledningen till att vi har barnen på förskola fast jag är hemma är: 1) Olivia är tre och har allmän förskola 15 timmar per vecka. Den är avgiftsfri och är till för att barnet ska få den pedagogiska stimulansen det behöver från tre års ålder även om man annars är hemma. 2) Svantes plats hade vi redan bokat innan vi visste att jag skulle bli hemma. Hade vi avbokat den hade han sannolikt hamnat på en annan förskola när det är dags på riktigt. Vi vill ju ha barnen där de är nu för att det är en så bra förskola och sen är det ju en viss skillnad att ha 2 kilometer till dagis istället för en mil... Nu få det är så kallt och vi bara hänger inomhus känns det bra att de får komma bort lite och hitta på roliga saker. Det blir enklare att aktivera kidsen när vi kan vara ute mera!

Annars väntar vi förstås på starten av damernas storslalom idag. Den blir bara uppskjuten hela tiden. Under tiden visar de Leila bakar... Farligt, farligt. Men igår bakade jag och Olivia Pettson och Findus. Det var spännande!

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 17 februari 2011 kl. 14:46

Dagis är ju fantastiskt! Kevin längtar dit varje morgon och går ofta och sliter i overallen och sätter sig i pulkan, "UT!". Vet inte hur vi skall lösa det med dagis nu när vi skall flytta. Vill gärna få ha kvar honom på hans nuvarande dagis men det kan bli svårt att lösa praktiskt de 15 timmar han får vara där.

Bra att de får sig lite stimulans på dagis. Då får du lite ensam tid med Tyra också :)

Kram

Comment by Hanna on 18 februari 2011 kl. 23:17

Dagis ÄR bäst! Förstår att ni har lite att fundera på, det är ju trist att behöva byta dagis men det ska ju fungera praktiskt också.. Knepigt! Men som med det mesta så ordnar det sig nog :)

Kram!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers