.kväll

2/24/2011 10:39:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Imorgon ska jag sitta i soffan hela dagen och kolla på skidåkning, av olika slag.

Idag har jag hunnit dammsuga och torka golven i halva huset, städa Bagges bur, leta fram barnvagnar och göra i ordning dem för bebisturer, städa tvättstugan, tvätta, vika tvätt, bada alla barn, klippa ett barn (gissa vilket), bädda alla sängar (gör jag iofs alltid), laga middag och säkert tusen andra grejor.

Åsså har jag ju varit hemma SJÄLV med alla tre barnen. Men Tyra sov ju till halv elva, halv tolv hämtade jag S och O från dagis, Svante sov sen till tre och Tyra sov väl från ett till fyra kanske... Så den här dagen har varit ganska lugn och stillsam.

Däremot så har jag både igår och nu ikväll haft grymma foglossningsbekymmer. Synd för jag har verkligen haft noll besvär efter förlossningen. Men så har jag ju bara legat inne och snusat bebis. Igår bar jag lite väl mycket barn och annat, och idag... Har jag nog tagit i lite väl mycket. Men jag fick ju bevisa för mig själv att jag fixar att vara hemma med alla och ändå göra lite nytta. Jag hör Barbros (första barnmorskan jag hade) röst i huvudet hela tiden "Ajajaj, du får inte bära mer än tio kilo! Ta det lugnt och vila..." och det var vid efterkontrollen sex veckor efter förlossningen. Den gången hade jag inga besvär, så det är väl först nu jag förstår vad hon snackade om. Men invärtes har jag nog läkt ihop rätt bra redan nu, förmodligen tack vare att jag fick lite extra hjälp efter förlossningen. Och några stygn eller så har jag ju sluppit helt och hållet denna gång så jag har ju kunnat sitta och gå på toa och sådär precis som jag vill direkt efter förlossningen. Det är lite lyxigt! Har nog förresten inte publicerat förlossningsberättelsen som jag skrev för ett par veckor sen?

Den kanske kommer. Imorgon ska jag bara softa som sagt. Kanske gå ut med lillan en sväng och skola in henne i vagnen så man kan börja vara ute i stallet. Nu vet jag ju vad jag kan uträtta inomhus i alla fall.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers