.måndag

2/14/2011 09:37:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Godmorgon. Termometern visar -23,5 grader, nytt rekord hela tiden... Får se vad vi landar på innan veckan är slut? Är det kallt länge brukar det jämna ut sig och bli "lika" kallt överallt.

Har precis fått lite frukost på sängen. Johan säger att man måste vara snäll idag så jag ska försöka komma ihåg det. Det ska nog gå bra hoppas jag. Igår var jag så trött och slut efter alla äventyr att det är helt sjukt, men idag ska vi bara hålla oss hemma.

O och S är på dagis. Skridskor stod på schemat men det tror jag inte blir av. -29 var det där. Svante vaknade klockan 4 och klockan 5 men var inte svårflirtad att somna om? Vet inte vad han höll på med... Hoppas de har kul där idag nu! Gissar att åtminstone brodern kommer att sova gott när de kommer hem.

Tyra har ätit hela natten och dag/eftermiddag/kväll igår så nu räcker det med ett par timmars matuppehåll för att det ska bli överfullt här. Ajajaj. Men det är invägning idag. 3690 g gissar jag och Johan gissar på 3725 g. Vi får hembesök av BVC. Skönt att slippa dra med lillan ut...

Ha en bra dag!

Etiketter:

2 hälsningar:

Jessica on 14 februari 2011 kl. 11:43

3705 g tror jag

Comment by Hanna on 18 februari 2011 kl. 23:21

Ja du var ju närmare än jag i alla fall!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers