Piggare idag!

7/09/2009 02:17:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Faktiskt lite piggare idag, trots de sena kvällarna. Men Olivia är ju en riktig sjusovare (gud vilket förlegat ord – är det verkligen att sova länge, att sova till kl 0700?) och sov till tio idag fast hon slocknade redan kl 20 igår…så man får ju sova på morgonen istället. Kanske hjälper det att äta de där järntabletterna också… ?

Idag eller ikväll har vi planerat att ställa iordning på baksidan så vi ryms 30-40 personer här på lördag. Jag duger inte till så mycker mer än att bestämma saker och ting och komma med mer eller mindra goda idéer, så syster har lovat att hjälpa Johan med fixet. Det finns en hel lång lista med saker att göra.. Sen kommer mor och far hit med lite bord och sånt så det ska nog bli bra. Vi får nog besök av farmor och farfar också så Olivia lär ju vara helnöjd med kvällen i alla fall då nästan alla favoriter är på plats.

Nu ska vi käka lite lunch, Olivia får vila en stund i eftermiddag och jag ska nog vila lite också, sen ta itu med lite småstök…som inte innefattar för mycket bärande, vridningar och dylikt.

Later.

2 hälsningar:

Anonym on 9 juli 2009 kl. 22:44

jag tror det ska var tjusovare, att man tjuvar tiden, men jag kan ha fel?!

Anonym on 9 juli 2009 kl. 22:44

tjuvsovare ska det vara inte tjusovare =P

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers