Hästrapporten

4/21/2008 04:27:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Börjar med unge herr Leonardo som har varit riktigt jobbig en stund. Han har varit stökig och bråkig ett par veckor, han har nafsat och även lyckats få in ett par tuggor här och där. Riktigt jobbig har han varit! Men nu har läget lugnat ner sig igen. Tror det har varit en upprorisk tid för tonåringen som dock nu har fått inse att han inte får bestämma över den nya damen i hagen heller. Så nu har han två tanter som bossar med honom... I lördags hade vi ett nytt "ridpass" och det gick strålande bra. Leo skötte sig så fint, en riktig klippa var han trots att Lissan nästan drog runt sadeln på honom. Hoppas det går lika bra imorgon!



Pionen då. Hon är tjock! Nu har det plötsligt hänt något. Tanten som knappast har sett dräktig ut (ok, lite har vi väl sett men)har helt plötsligt fått en riktig hängmage... Från början stod det ju mest ut åt sidorna. Ska bli kul att se hur hon ser ut om en si så där två månader? Oj vad tiden går. Inte länge kvar nu. Jag vågar nästan inte skriva ut detta men beräknad fölning är om 8 veckor. +-3 veckor. Vi skulle med andra ord kunna ha ett föl på gång om 5 veckor. Oj. Shit.

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 22 april 2008 kl. 07:52

OOooo vilken mage hon fått!! Det är så himla spännande med alla fölningar som sker runt om.... Nåväl, vi dyker väl upp i afton en snabbis!! Ha en underbar dag!!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers