.status

5/03/2011 09:12:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Olivia kom ju hem från dagis idag och bad själv om att få vila! Sen sov hon gott en bra stund och vaknade med feber… inte mycket men lite. Humöret har ändå varit helt ok, men efter middan bad hon åter igen om att få gå i säng. Vi höll på det lite eftersom hon har en tendens att vakna mitt i natten och vara pigg om hon somnar för tidigt. Vid sju la hon sig i våran säng och bad om lite te med honung och mjölk. När Johan kom med teet i vällingflaska sov hon redan gott.

Tyra är lite kinkig ikväll. Vill helst bara bli buren och snutta men blir irriterad eftersom mjölken inte kommer i nog stora mängder då hon vill äta hela tiden ju. Är ju inte riktigt inställd på den konsumtionen. Nu har jag hållit i henne i tre timmar och har äntligen fått lägga henne ifrån mig en stund, inlindad i en varm filt så kunde hon slappna av till slut. Gissar att det är vaccinationen som spökar lite. Än har hon ingen feber tack och lov, tur det för vi har ingen alvedon hemma till lillan – den råkade Johan ge till Svante när han var sjuk…

Svante däremot är i alla fall i skrivande stund frisk och kry – men sover gott sen ett par timmar tillbaka.

I morgon blir det alltså inget bad. Är ingen jättesjuk tar vi möjligen en tripp till grannkommunen för att fixa passen. Tyra och Svante har inga förstås, och jag har bytt namn sen sist så jag behöver också ett nytt.

Anledningen till att vi åker just imorgon är för att vi har en annan grej inbokad också. Så lika bra att fixa passen då också så slipper vi köra bara för det. Det blir ju ännu en resa för att hämta ut dem sen, så då har vi gott om tid på oss att passa in det med något annat också.

Etiketter: ,

1 hälsningar:

Comment by BK on 3 maj 2011 kl. 21:49

Jaha, spännande det där!!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers