.fredag

5/13/2011 09:45:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag fick Olivia äntligen både kortison och luftrörsvidgande att inhalera. Vi var ju på gång med det redan i fjol, men det rann ut i sanden pga stafettläkare som inte gjorde någon uppföljning och jag orkade inte trycka på då den flytande Bricanylen fungerade hyfsat. Men nu får vi använda den för ofta och för mycket så det behövs verkligen kortison för att hålla inflammationen i schack. Det var svettigt att ha med Svante, Tyra och samtidigt hjälpa Olivia med att träna att andas i masken hos doktorn. Men allting går ju bara man vill och måste!

Barnen fick ha popcornskväll ikväll så vi har precis dammsugit lite..hehe. Nu ska bara disken tas om hand och tvätten hängas sedan blir det soffhäng för föräldrarna. Igår hamnade vi i soffan vid elva, hoppas på lite snabbare ryck idag? Nästan så man skulle gå i säng direkt iställlet, men innan jag är där så är jag väl pigg igen.  Just nu skulle jag kunna somna….zzzzz….

Bella är en pärla förresten. Lär sig fort som bara den! På gott och ont, haha. Funderar om hennes första brunst kan vara på gång, hon har varit lite på tårna ett par dagar här, på ett sätt som hon inte brukar vara…

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers