.goodmorning

5/06/2011 09:13:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Status: Endast Svante är vaken. Han är förkyld och rosslig men har inte haft nån mer feber sen de ringde från dagis igår.

Olivia var ju feberfri under dagen igår, men magen var i olag även om aptiten var normal (hon är ju aldrig någon storätare men hon ÅT ju i alla fall). På kvällen fick hon feber igen och hon har hela tiden varit riktigt hängig och ser sjuk ut i ögonen. Nu vaknade hon precis, av hostan och ser inte kry ut men är feberfri. Hon har ju varit sjuk sen lördagnatt med undantag för måndagen och tisdag förmiddag.

Tyra var lite off igår kväll. Eller, hon gallskrek i nån timme precis när jag skulle lägga de andra och var ensam hemma. Så Svante och Olivia fick i princip lägga sig själva... Vet inte vad det var. Tänkte att nu blir hon sjuk också, men inte det. Var väl nåt magknip, det har hon ju tack och lov varit förskonad ifrån även om hon knorrade lite över magen för ett par veckor sen.

Nu på morgonen är i alla fall ingen riktigt sjuk, det blir att ta det lugnt idag också förstås även om man håller på att krypa ur skinnet. Blev flera vändor på promenadbandet igår...

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers