.

5/09/2011 10:32:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har ordnat lite inför dopet, bakat och så. Försöker engagera min man men det går sådär så Tyra blir väl utan både faddrar och skönsång. Inte för att det inte finns alternativ men inget händer ju automatiskt. Jag orkar inte fråga igen. Skulle vi råka få fler barn vore det väl lika bra att strunta i det helt och hållet, dopet alltså. Dop om 1,5 vecka nu då!

Olivias eländiga hosta håller i sig, men lite bättre är det nog idag. Det märks ändå att hon gärna tar det lite lugnt. Men nu ikväll har vi varit ute och cyklat lite och det gick ändå bra. Så imorgon vill hon gärna prova att vara på dagis. Vi får preppa med Bricanyl innan. Tycker det behövs för ofta nu så det är kanske dags att utreda om det behövs bättre grejor. Hon ska inte behöva vara hemma från dagis när hon egentligen inte är sjuk utan bara brottas med luftvägarna.

Var iväg och kikade på lilla fölet idag! Så himla fin. Man blir inte så lite sugen. Men jag hoppas få många fler år med Pionen och sen blir det nog Bellas tur att säkra generationsföljden. Mamma häst var lite snål med att visa upp sin lille prins, även om han i alla fall bjöd på några små uppvisningar. Men jag måste nog åka dit snart igen och kika mera!


Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers