.måndag

4/12/2010 10:37:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Härlig start på veckan, vädret är fantastiskt. Hoppas helgen blir minst lika bra. Idag bakar vi bröd, gräddar pannkakor, tvättar och donar. Om en liten stund ska vi bädda ner lillebror i vagnen och gå ut en stund eller tre.

Olivia är hostfri, men lillebror ligger ett par dagar efter och har fått sin feber idag. Låg feber, precis som för Olivia men mycket lindrigare hosta tack och lov. Å pigg och glad! Sen verkar det vara en tand på gång men än så länge ser jag inte vilken det är som hotar med att spricka fram.

Under helgen har vi haft systeryster på besök, vi har varit på dop och Olivia har varit med på fisketävling. Johan har haft beredskap och jobbat en del och vi har planerat den kommande fjällresan. Några firrar fick Olivia upp (med hjälp av mormor) på tävlingen och ett fint pris fick hon med sig hem. Sen har ju lilla Tilly flyttat in eftersom hon inte kunde bo kvar hos sin gamla familj. Hon börjar känna sig som hemma, Skrållan har accepterat att det kommit en kompis och lite bus har det till och med blivit. Tilly är väldigt social och nyfiken. Och väldigt, väldigt busig precis som en liten tio månaders kattflicka ska vara.

Later.

Etiketter: ,

1 hälsningar:

Comment by bella on 12 april 2010 kl. 15:33

hej, jag följer dig på BLOGLOVIN följ mig också! har du några bra filmtips? kram bella :)

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers