.helg

4/05/2010 07:30:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Snart vardag igen. Redan i morse trodde jag att allt helgslappande var över då Svante vaknade redan halv sex och var hungrig. Tyvärr räckte inte mammamaten till så redan halv sju fick jag upp igen och trodde sovandet var över. Men S drog i sig en vällingflaska, somnade om och sov till tio som resten av familjen… herregud vad slappa vi varit i helgen. Hoppas Olivia och pappan kommer i säng ikväll så de orkar upp tidigt imorgon. För oss andra spelar det mindre roll.

Projekt i veckan är att baka bröd, laga mat till Svante, laga utemat till framtida utevistelser som är inplanerade, och utöver det – det vanliga såklart. Börjar vara lite kris med ridbanan dock. Den har varit perfekt sen december och fram till idag. Så länge har det aldrig varit bra förr (men då har det å andra sidan varit alldeles för kallt). Idag var det bara is och stenhård mark med slirigt gräs så det blev ett skrittpass. Nyttigt och bra men inte i längden kanske.

På lördag ska vi på dop och så hoppas vi systeryster kommer hem till helgen. Vi har väntat hela påsken! I så fall kommer hon med inte mindre än två nya familjemedlemmar. En som ska hålla ordning i hönshuset och en som Skrållan ska få fostra och lära upp.

Åter till hockeyn..

 

Later.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers