.jäggeluokta

4/16/2010 04:54:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Snart framme. Vi har varit inne på varenda livsmedelsbutik på tre orter för att hitta Svantes välling. Inget napp, däremot så har tydligen Semper en mjölkfri välling som vi ska testa. Eller, vi har ju inget val fast det känns lite dumt att vänja honom vid något vi inte kan köpa i butik hemma. Tokigt att vällingen tar slut emellanåt. Man får bunkra när det finns. Räddningen brukar ju vara att vi bor på en mindre ort, för åtgången är inte så stor. I stan är det alltid slut…

Semester i fjällen alltså. Än så länge inte ett (ask)moln i sikte, däremot en och annan fjälltopp. Vi har dock en bit kvar, och barnen börjar bli sådär lagomt uttråkade. Svante slår rekord i vakenhet och Olivia roar sig så gott hon kan. Jag är tröttast!

Passaratin tuffar på. Inte den snabbaste bilen, men den har ju slukat all last i alla fall och som det känns nu så kommer vi oss fram. Jag har dock en inte nådig ischias som strålar ut i vänsterbenet. Not nice. Längtar efter en ny bil och just nu känns gudomligt sköna stolar som ännu ett rimligt krav att lägga till listan?

 

Later.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers