CRAP!

12/30/2008 08:46:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Imorgon är det nyårsafton. Magsjukan råder i det hem där vi skulle fira, och större delen av sällskapet är dessutom mer eller mindre sjuka så det blir inget...ja vi är väl inte superfriska här i huset heller men det blir ju bara bättre. Vilken nyårsafton va. Däremot så ska vi på dop imorgon och det är ju alltid trevligt, sen får vi fixa lite gott käk och spela lite Rockband hos lillebror så det blir nog bra ändå. Om än inte samma sak riktigt.

Idag har kusinerna från Umeå och Götlaborg varit här, alltid lika trevligt och roligt. Vi har kollat på en 20 år gamma film (hur gamla ÄR vi egentligen??) från julen 1988. Härlig film som lockat till många skratt... konstigt nog såg alla så unga ut. Glasögonmodet var inte att leka med i alla fall, och alla sprang runt i collegetröjor i olika modeller... på julafton. Syrran hade lila stentvättade jeans och var en riktig linslus - jag lovar ingen annan hade en chans hahaha... Sen var ju morfar med också, och det är så tråkigt att inte alla fick träffa våra bullriga glada morfar.... Ser fram emot sommarens kusinträff som blir här i Ulriks!

Med dem orden tänker jag krypa i säng och kolla lite film eller nåt, ty jag har ont i mitt huvud och fryser och imorgon vill jag vara pigg och kry. Ha en riktigt trevlig nyårsafton, det tänker vi ha trots allt!

GOTT NYTT ÅR!

Etiketter:

1 hälsningar:

Anonym on 1 januari 2009 kl. 14:06

jo, vi är också lite trötta idag men har lyckats ta en liten promenad på hundspåret. Vi har fikat en par gånger och ska väl se skidåkning 15.30 och sen äta lite. Din mormor har fått tillbaks magsjukan, inte bra. Vi får kolla på henne ikväll.
/mordin

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers