Idag, Igår, Imorgon

7/24/2008 11:19:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag
En produktiv dag!

-var ute med Olivia hela förmiddagen
-Trädgårdsarbete, planterat en massa plantor och försökt göra ett arrangemang
-städat (halva huset), tack mamma
-klippt gräsmattan
-veden är kapad, tack pappa
-Stor-granen är nedtagen - äntligen! tack pappa
-hagbygget påbörjat, tack mamma som satt barnvakt
-Promenad med Athena (Johan gick med henne! Det gick superduper!)

Johan jobbar ju och har beredskap och vi har så mycket att göra...
men hann vi med ett besök av Anna och Håkan också, inte bara jobb - det var trevligt!

Tänk vilken tur vi har som har någon som kommer hit och hjälper till ibland då vill håller på att drunkna i sysslor... Det är nämligen väldigt svårt att hinna något samtidigt som man har en lite som kräver 140% just nu! Tack, tack, tack!

Igår
Var ute med Olivia hela förmiddagen. Sedan jobbade jag med Leo som äntligen verkar ha hittat lugnet igen. Han var som en gammal häst. Absolut hur lugn som helst. Så det var skönt. Därefter for vi till stan, shoppade loss på granngården (foder), på barnens hus (sulky och backspegel), på jula (gräsklipparen) och så åt vi på Taste. Här kommer ett GI-tips! På Taste serverar de GI-mål och men kan välja en Fajitakyckling med mozzarella och wok- och bönsallad. Riktigt, riktigt gott! Olivia fick sin först egna måltid ute, pannkakor med sylt och grädde. Det såg så gott ut, vet inte när jag åt det senast... Inte speciellt GI (inte för att jag varit den flitigaste..) och inget för en laktoskänslig mage. Hur som, Olivia totalvägrade äta och kastade allt på golvet... Hon ville inte ha potatissallad heller, inte ens en kaka. Det enda som fungerade var pommes. Vi hann inte med så mycket med igår i alla fall, hann provköra gräsklipparen fem meter.

Imorgon
Förhoppningsvis blir det riktigt bra väder imorgon. I så fall ska jag försöka ta det lite lugnt, kanske cykla en sväng (Olivia vill ju åka på cykeln hela tiden) som jag tänkt länge och vila lite. Det blir inte så mycket av den varan här. En sak är säkert, vi måste åka bort på semester för att det ska bli någon semester. Det ser jag fram emot. Har dessutom bestämt mig för att bara plugga på halvtid i höst och vara mammaledig resten!

Etiketter:

1 hälsningar:

Comment by Jessica on 25 juli 2008 kl. 11:32

Det blev en röd gräsklipare eller ?

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers