.vanish

10/04/2011 09:44:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har nu testat ett antal Vanishprodukter på uppdrag av Buzzador.

  • Vanish Oxi Action Pulver

Klassikern. Som faktiskt kanske är bäst? Det är i alla fall den jag använt mest. Tar med ett mått till nästan varje tvätt och tycker att kläderna blir renare.

 

  • Vanish Crystal White Pulver

Den använder jag till min vittvätt (dock inte till underkläder som oftast är färgade vita och ska tvättas med tvättmedel utan blekmedel annars blir de grådaskiga) och tycker den känns vitare.

 

  • Vanish Extra Hygiene Pulver

Har jag använt till sängkläder, åkpåsar och sånt man ska ligga i… Vet inte riktigt om det fungerar, men man kan ju hoppas. Det är väl egentligen bara jag och Svante som brukar vara känsliga. Svante har reagerat på sköljmedel och jag har alltid varit lite känslig mot vissa parfymer, duschmedel och sånt medan andra fungerar bra. Vet egentligen inte vad det här pulvret ska vara bra för, men det står stämplat Astma- och allergiförbundet över hela burken och så är det “extra hygieniskt”. Annars är det väl samma som Vanish Oxy Action Pulver tror jag.

 

  • Vanish Oxi Action Gel

Gillar pulvret bättre. Det här är mer omständigt, kladdigt och luktar inte lika gott.

 

  • Vanish Crystal White Gel

Har ej hunnit prova! Har för lite vittvätt.

 

  • Vanish Förbehandlarspray

Den fungerar, okey. Inte på precis allt dock. Gamla fläckar får man behandla och tvätta några gånger men de försvinner ju tillslut. Nya fläckar tar den direkt. Men som sagt, extra svåra fläckar som rost är knepigare. Men till det har jag en annan lösning som fungerar BRA som jag kan avslöja vid annat tillfälle!

  • Vanish Soffa & Matta spray

Provat på rumssoffan. Fungerar jättebra! Men luktar lite mycket. Tog den igår på kräkstolen i bilen och jag lovar att allt kräk försvann och all kräklukt också. Men det luktar starkt av rengöringsmedel istället. Men den fungerar och det är huvudsaken tycker jag.

Har delat ut nästan alla Vanish Oxy Action-paket men har ett par kvar så hojta om du vill ha ett (men jag skickar inte).

Bli BUZZADOR och prova grejor! Just nu har jag 5 kampanjer igång samtidigt tror jag. Jättekul och man får prova så många olika saker. Sen behöver man bara ge sitt omdöme och det ska vara ärligt, ris och ros. Veta mer? Fråga! Eller bli medlem HÄR och ta del av vad som gäller och testa en kampanj. Ett kampanjerbjudande kan komma direkt eller efter nån måad eller fler, beroende på vad du angivit för intresseområden.

HÄR KAN DU BLI BUZZADOR

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers