.garmin

6/11/2011 02:40:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Jag är med hos Smartson och tävlar om att få testa Garmins GTU-10 som är en GPS-tracker. Vi sa det senast på nationaldagen då vi var på hembygdsområdet med en massa folk och jagade efter Svante - att en sån måste vi ha på honom! Han hinner ju precis överallt, och är blixtsnabb!

(Tillverkarens beskrivning nedan)
GTU 10 är liten, har låg vikt och är vattentät. Du fäster den lätt på en ryggsäck, halsbandet till ditt sällskapsdjur eller annat som är viktigt.
När du köper en ny GTU 10 ingår 1 års standardspårning (täckningen beror på den trådlösa GSM-tjänsten inom USA), så du är redo att använda den så fort du har registrerat och aktiverat den i ditt Garmin-konto.
Därefter kan du bekvämt visa var din GTU 10 finns på kartan via din dator. För att göra det hela ännu enklare kan du ladda ned den kostnadsfria Garmin Tracker™-appen till din mobilenhet och jämföra din aktuella plats med riktning och plats till din GTU 10. Om du vill automatisk kunna skapa en färdväg till din GTU 10 kan du använda en Garmin nüLink!™-enhet.
Med din dator eller mobilenhet kan du även:
Skapa upp till 10 geoområden (virtuella inhägnade områden) för enheten. När din GTU 10 passerar gränsen (in/ut) till ett geoområde kan vi skicka en avisering om det via textmeddelande eller e-post.
Visa spårhistorik över var din GTU 10 har varit.
Anpassa enhetsinställningarna för optimala prestanda, inklusive avisering om lågt batteri/avstängd enhet, så att du får veta när det är dags att ladda batteriet eller när enheten har stängts av.

Funktionerna på GTU 10 är så flexibla att du kan anpassa den efter din livsstil.
Resenärer: Hitta bagage och tillbehör så att inget glöms bort eller försvinner.
Föräldrar: Följ barnen på deras väg till skolan så att de kommer fram som de ska.
Djurägare: Bli aviserad när ditt sällskapsdjur lämnar geoområdet så att du kan spåra upp det.
Löpare: Låt dina vänner och din familj veta vart du tar vägen på din dagsrunda, eller hur det går på tävlingen.



Var med och tävla du med!



0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers