.pionen

7/05/2010 10:01:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Alltså. Mycket ska man vara med om.

När vi lämnade Pion i stan i onsdags var hon inte klar att semineras men vi såg ju att brunsten var på gång, hon var så lätt i svansen. Förhoppningen var att hon inte skulle komma igång för snabbt, så hon skulle kunna semineras på lördag OCH tisdag. Det är ju större chans att det tar om man hinner med en dubbel.

Mycket riktigt, i fredags var hon klar, sperman beställdes till lördag morgon men FÖRSVANN någonstans på vägen! Posten är inte min kompis just nu. Idag har ägget redan hunnit gå och brunsten är passerad…. Fasen också! Så nu får jag hämta hem henne, spruta igång brunsten igen på fredag och åka in till Falmark igen på måndag, hoppas att hon är klar att semineras på tisdag? Hålla tummarna för att de hinner torsdag också för då är även vår semester räddad… Undrar vem så får betala för det här extra lilla kalaset?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Etiketter:

4 hälsningar:

johan on 5 juli 2010 kl. 10:13

Jag gissar att du får gå till din man så får vi hitta på någon typ av avbetalningsplan för att lösa problemet....... jag tycker det är posten som skall stå för allt, man betalar ju ändå för en expressfrakt av en anledning.

Hade det varit ett stort företag som hade beställt något till produktionen som kom bort hur skulle det då fungera?


Är bara lite irri just nu, sånt här skall bara fungera även om det är semestertider.

Anonym on 5 juli 2010 kl. 21:39

Men Åh vilket missflyt. Hoppas det funkar bättre nästa gång. Men hur mycket kostar det då och visst ska väl posten stå för detta?
Mvh Elisabeth i Kåge

Jessica on 5 juli 2010 kl. 21:41

Stäm posten, dom har försäkringar he ger bara dom betalar

Comment by Hanna on 5 juli 2010 kl. 22:18

Självklart ska posten få betala! Värdet på leveransen är 3000:-,+moms och den är ju värdelös nu även om den skulle dyka upp så småningom, plus några hundra för frakt och emballage. Sen har vi ju kört Pion till falmark helt i onödan = 44 mil med släp. Sen kostnaden för uppstallning onsdag-måndag... Ja, gratis är det ju inte! :(

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers