.myggträsket

7/08/2010 10:46:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Kom hem för en stund sen från myggträsket. Där Pion och Sparkie går på bete. Skitfin hage, stor udde och massor med vatten men äckligt med mygg! Hästarna klarar sig dock bra, är inte alls mycket bitna. Värre är det för oss tvåbenta som ska dit och pyssla. Har lust att testa Pions myggspray, den är inte att leka med. Skulle garanterat bli myggfritt. Frågan är om man skulle må så bra? Värst är det när man har småkottarna med sig som ikväll och typ jämt – hur ska jag annars ta mig dit? Svante i bärmesen och Olivia på pappas axlar (det är en lång promenad genom hagen innan man hittar några hästar). Svante är helt uppäten trots att han var påklädd för sibirisk kyla snarare än en ljum sommarkväll. Hoppas han kan sova i natt.

Olivia kan det inte. Hon tassar runt i huset och sjunger midnatt råder..trots att jag mörklagt och gömt mig så hon ska tro att alla sover och inte vara så sugen på att vara uppe. Alla knep är bra… Hon hann somna i bilen på väg hem och sov en bra stund då vi passade på att utforska lite skogsbilvägar. Nu är hon pigg.

I helgen ska vi så! Hoppas det hinner växa upp något så vi kan slå i höst och ha bete till sommaren, på halva lägdan i alla fall. Då kan vi ju plöja den andra halvan också och så om – det vore alla tiders det!

Nu knatar jag i säng, får se när maken behagar komma in… lika bra han får vara ute och pyssla. Snart är kvällarna mörka.

 

Later.

Etiketter: ,

1 hälsningar:

Comment by Birgitta on 9 juli 2010 kl. 16:40

Hör av dig nästa gång det kanske passar att dom är här.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers