Dagens kraftansträngning!

11/27/2007 04:37:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Igår blev det ju inte mycket gjort, eftersom jag kände mig allmänt risig. Måste ha varit nåt litet virus eller nån liten bakterie som ställt till med något. Jag har varit alldeles trött, yr och konstig i magen. Men nu är det mycket bättre! Så idag firade jag med att vara ute i 2,5 timmar på ridbanan och handskotta alla hårda kanter Johan har ställt till med. Tyvärr är man väl lite perfektionist, men jag vill inte ha några skadade hästar för att vi slarvat med underlaget! När jag gick in var jag helt slut och genomblöt...skönt! Tanken från början var att jag skulle hinna med Leo också, men får ta det imorgon! Hr jag tur så hinner jag med båda. Nu har ju hästarna fått två veckors vila så en dag mer eller mindre gör väl knappast någon större skillnad. Att det ska ta TVÅ veckor att få till ridbanan?! Men det ska ju snöa, frysa, packas och skottas innan man kan använda slungan... Tyvärr är jag ju lite begränsad till att hålla mig på gården då jag är hemma själv med Olivia, annars hade jag naturligtvis kunnat hålla igång hästarna ute istället. Men då det inte funkar, så får dom vila - det tycker jag själv är bättre än att göra ett halvhjärtat försök nån gång i veckan bara. Jag hoppas ju på en transport så småningon, då kan man åka in till ridhuset i perioder då inte underlaget är bra nog utomhus. Men nu kan vi köra igång igen - just nu är det nämligen förmodligen bättre underlag ute än på många andra ställen.

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by P@rtyplupp on 28 november 2007 kl. 14:30

Hej!
Vad bra att du gjort en ny blogg, nu kan jag äntligen lämna kommentarer !! hehehe Jag förstår om du byter tillbaka till din gamla !! hahaha skojja ba...

Ett tips, om det du skrev om, att du inte kan vara ute med hästarna när du är hemma med Olivia...
Jag hade ju min pålle hemma första veckorna och det gick skitbra. Köp en sån här ryggsäck som man har på ryggen, där hon kan sitta (alltså en sån där speciellt ryggsäck med sittplats för barn....inte en VANLIG!! hahah)så kan du joxa med hästarna hur mycket du vill! Du kan ju såklart inte rida, men kanske leda, longera osv.... Dessutom får du lite extra TRÄNING, ökad puls och förbränning på köpet !!!

Comment by Hanna on 29 november 2007 kl. 00:01

Ja tanken har faktiskt slagit mig att prova nåt sånt..(fattar vilken du menar) Bärselen funkar ju inte, inte så praktiskt att ha henne på magen! Men oftast så sover hon ju en sisådär tre timmar mitt på dan så då hinner man ju om man inte har en massa annat att göra förstås. Men hästarna blir ju lidande så fort de blir lite missflyt.. Kanske måste prova (Extra träning skadar ju aldrig heller...)!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers